KOMENTAR DI BAGIAN BAWAH SEKALI

Viral ! Setubuhi 2 Siswi Saat Jam Tambahan Olahraga, Guru Ini Merasa Puas


Tingkah laku yang betul dari IGAKW, guru yang tidak bermoral yang mengajar di sekolah-sekolah dasar yang terletak di Kampung Sembung, Daerah Mengwi, Kabupaten Badung.  Lelaki berusia 53 tahun itu boleh mengetuk dua pelajarnya berkali-kali.  TF (13) dan KDAP (12) menjadi mangsa keganasan IGAKW yang gila.

 Untuk tindakannya, dia mesti berurusan dengan pihak polis.  Pada hari Selasa (01/21/2020) pukul 14.00 WITA ia ditangkap oleh Unit PPA Polis Badung.  Kepada pegawai, pelaku mengakui tindakannya.  Cara yang digunakannya adalah untuk menakutkan kedua-dua pelajar setiap kali dia mahu mencampurkan mangsa.  Dia mengancam untuk memberi gred buruk supaya dia tidak naik kelas jika dia tidak mahu berkhidmat kepada nafsu jahatnya.

 Berjaya dengan cara ini, pelaku berjaya melancarkan tindakan beberapa kali.  Kepada mangsa TF, pelaku melakukan tindakan sembilan kali.  Walaupun dia memberi mangsa kepada KDAP sepuluh kali.  Jangka waktu tindakan pesalah bermula pada bulan Jun 2018 hingga Jun 2019.

 Polis Badung Kasatreskrim, AKP Laorens Rajamangapul Heselo menjelaskan, setiap kali mereka mahu melancarkan tindakan mereka, pelaku yang guru sukan memberi tunjuk ajar tambahan pada waktu petang bermula pukul 16.00 Wita hingga 18.00 Wita.

 "Pembekalan tambahan dari guru sukan adalah senaman fizikal dalam kriket," katanya, Rabu (1/22/2020).  Anehnya, latihan fizikal telah dijalankan di dalam bilik darjah.  Sementara itu, pelajar berkumpul di sekolah.

 Pelajar dipanggil satu persatu ke dalam bilik untuk melakukan latihan fizikal.  Pada masa giliran mangsa, bukannya senaman fizikal, pelaku yang diserang oleh pelaku.

 "Suspek mengaku tindakannya. Dia mendakwa dia tidak dapat menahan hawa nafsu ketika melihat tubuh pelajar itu," kata Laorens.

 Sejak Jun 2019, pelaku yang telah dinamakan sebagai suspek tidak boleh menyampaikan keinginan buruk mereka kerana pelajar mereka telah dididik ke peringkat sekolah menengah.  Walau bagaimanapun, nampaknya tindakan itu tidak berhenti.  Dia juga pergi ke mangsa ke sekolahnya.  Kes ini diturunkan apabila mangsa TF cuba membunuh diri menggunakan pemotong.
BAGIKAN SEGERA WhatsApp